woensdag 24 juli 2013

Gisteren kwaad

bij de huisarts weg gelopen, want hier tijdens de zomermaanden zijn er geen artsen, die worden gehuurd, per dag.

Helaas had deze dame geen idee waar ze mee bezig was, en zei, dat ik over 6 weken maar terug moest komen, als mijn eigen huisarts terug is uit Spanje.

Heb er nu op gestaan dat ik naar een internist  door verwezen moet worden, dat het zo niet door kan gaan, want ook dit zal wel weer maanden gaan duren, en helaas de medicijnen die ik heb gekregen totaal geen werking hebben, ik moet 17 pillen slikken die niet helpen, dus jullie snappen het wel, ben ermee opgehouden.

Je word er echt moedeloos van.

Maar we gaan gewoon verder, en neem de dag zoals hij valt.

Dank jullie allemaal voor jullie steun liefs joke

17 opmerkingen:

 1. Wat een raar antwoord dat zeg je toch niet. Nu weet je nog niets. Ik kan je niet meer dan heel veel stertke toewensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bah, wat is dit toch teleurstellend, je wordt er moedeloos van. Heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik begrijp je helemaal ik zeur al jaren aan mijn eigen huisarts nota bene om door verwezen te worden naar de internist om dat mijn schildklier helemaal niet werkt
  en de medicijnen niet verhoogd worden.Nu heb ik een plats vervanger en die zegt gelijk bloedprikken en verhogen en naar een internist,zo kan het dus ook,maar ik begrijp je volkomen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms helpt een andere arts juist heel erg goed. Jammer dat het voor jouw heel anders uitpakte. Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat artsengedoe daar is echt niet te vatten en dat voor een zogenaamd goed verzorgingsland als Zweden! Ik wens je sterkte, knuffel
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vakantietijd in Zweden is niet echt leuk. Er is zoveel dicht en er wordt zo gewerkt met vervangers dat je er inderdaad moedeloos van wordt als er iets aan de hand is. Hoop echt voor je dat het nog een beetje goed komt voor je.
  Sterkte
  Kram
  Anje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zou je via haar dan de uitslag van dat onderzoek krijgen of was dit voor iets anders! Ik vind die hele medische zorg daar bij jullie maar vreemd en eigenlijk heel slecht in elkaar zitten.
  Ga maar iets leuks doen hoor vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Meissie meissie, wat een gedoe, het gaat daar toch heel anders dan hier. Is er geen andere vervanger, je kunt toch ook niet helemaal met alles stoppen. Sterkte en dikke knuffel Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer dat er weer een teleurstelling bij komt. Toch proberen door te zetten hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Joke, wat erg voor om weer lang te moeten wachten, ik heb een aantal jaren in Noorwegen gewoond en daar was het ongeveer hetzelfde. Gelukkig was daar een akkuten in het ziekenhuis wel lang wachten , maar je werd er goed geholpen door meestal buitenlandse artsen.
  Wens heel veel sterkte voor de komende tijd. zonnige groeten uit Rio, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoop toch echt, dat er licht komt in deze duisternis? Wat een ellende toch!
  Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Begrijp dat je niet voor niets naar Nederland gaat om eens goed onderzocht te worden....wat een toestand daar bij jullie. Half Zweden moet dan toch wel ziek rond lopen als ik dit zo lees....!
  Sterkte in de strijd !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Joke, de haren rijzen me ten berge als ik dat lees.Dan mogen wij toch niet mopperen. Zweden is een prachtig land maar de gezondheidszorg lijkt nergens op.Ik wordt er moedeloos van als ik dat lees.Niet opgeven. Groeten Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer dat artsen soms zo eigenwijs kunnen zijn, dat ze hun eigen fouten niet willen toegeven. Of hun eigen tekortschieten in kennis. De patient weet zelf meestal heel goed wat er aan scheelt. Tenzij het zo'n dragonder is (of hoe je dat ook noemt). Zo iemand die zich altijd ziek voelt maar dat eigenlijk niet is. Maar dat ben jij niet en dat zou deze arts moeten kunnen merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat een vervelend gedoe Joke, ze sturen je dus met een kluitje in het riet en daar wordt je niet vrolijk van.Sterkte hoor

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor jullie bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje,en ik wens jullie allemaal een fijne dag toe.

Thank you for your visit
Tack för ditt besök
Merci pour votre visite
Gracias por su visita