donderdag 25 juli 2013

Ben even van lijn, tot na het weekeinden.........

zaterdag leuke dingen doen met Margit, het is namelijk handwerk nacht in Bollnäs,

Van de week begaf mijn camera het,dus meteen een nieuwe gekocht, en Nikon p330, en die ga de komende 2 dagen uitproberen, zodat ik weet wat ik moet doen zaterdag.
Hoop dat mijn scooter ook van de week thuis komt, want het is weer schitterend weer, zodat ik weer eens opstap kan gaan, want de zomer gaat nu snel, en als je niet snel bent is alles weer dicht.

Het is een een maand van ongelukken, want eerst mijn scooter, toen mijn camera, mijn strijkbout, mijn afwasmachine, nu we gaan lekker, en dan dat gisteren met de arts.

Zweden is een mooi land, maar word daar niet ziek, want dan ben je aan de goden overgeleverd.

Dank jullie voor jullie steun , doet me goed. Liefs Joke en allemaal een heel fijn weekeinden , ik ga er van genieten en volgende week staat er een uitstapje met Margit en haar vriendin op de lijst, loppisar dag..............................................ben al aan het sparen hahahahahahhah

6 opmerkingen:

 1. Och Joke, ik lees net over je doktersbezoek en nu al deze tegenslagen nog. Laat je niet van de wijs brengen. Sterkte en toch veel plezier in Bollnäs. Kram!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave camera en ja een ongeluk komt nooit alleen! Dus geniet van dit mooie toestelletje en ik hoop dat je snel weer kan brommen! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Joke, Ik hoop niet met al die apparaten die stuk zijn, dat je niet meer naar de loppis kunt.Groeten en mooi weekend Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie camera heb je gekocht, nu moeten we maar even wachten wat of hij kan (lol) Stom is dat als er een ding stuk gaat komt er vast meer, bij ons wel. Hoop dat al dat gedoe met stuk gaan en niet zulke snuggere dokters nu afgelopen is en je nog kunt genieten van de loppissen, en wij ook. Groetjes Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, zo heb je wel alles weer gehad ja, alles spiksplinternieuw. Sterkte met de doktersellende en veel plezier als je er weer op uit trekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van je lekker uitstapje en tel je zegeningen maar dat helpt bij al die pechjes....

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor jullie bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje,en ik wens jullie allemaal een fijne dag toe.

Thank you for your visit
Tack för ditt besök
Merci pour votre visite
Gracias por su visita