dinsdag 3 november 2015

Laatste tentoonstelling van het jaar.....

Afgelopen weekeinden was een groot succes, en ja ik stond weer in de krant...en op het internet (LINK)


Heb genoten van alle aandacht want het is leuker om je handwerken te kunnen delen, dan dat ik alleen thuis zit, het afmaak en dat het dan in de koffer gaat! Er werd mij gevraagd! Verkoopt U,,,,, nee dus, ik hoop dat als ik er niet meer ben, dan het naar een museum toe kan, of een goed tehuis zal vinden, maar voor mij is dit handwerk een therapie, om te accepteren, en te leven met de ziekte die ik heb!

Vanmorgen opgezet in Växbo waar ik elke dag een paar uurtjes ben, om toelichting te kunnen geven over mijn werk... (als je hier op klikt kom je naar de link, waar ik over de weverij heb geschreven)
Dit zijn Hanna en haar man Jacob de eigenaars van Växbo linnen, 2 heel enthousiaste mensen
ik ben daar elke dag een paar uurtjes om de mensen te ontvangen en te praten over mijn werk, en dan is er een Bee elke dag, om zo te dames te proberen te stimuleren, om weer aan het handwerken te slaan.

Dit is het kerst gedeelte wat ik voor Hanna gemaakt heb, op haar linnen

Ik wens iedereen een hele fijne week toe, volgende week moet ik een afspraak zien te krijgen voor mijn handen, en om te kijken of ik beugels kan krijgen!! heb veel problemen op het moment, maar dat mag alle pret niet drukken!

en dan hoop ik dat ik verder kan gaan om mijn kamer winterhard te krijgen zodat ik de hele winter kan handwerken, en ideeen uitwerken.

Het is een raar jaar geweest, maar wel een heel gelukkig jaar, en dat allemaal door dat ik mijn rijbewijs heb gehaald.....

Liefs vanuit Zweden

18 opmerkingen:

Paula zei

Was dat dit jaar dat jij je rijbewijs haalde? Je hebt gereden en genoten voor 10 jaar volgens mij. Ik hoop zeker dat je met je hobby door kan gaan. Je kamer is een lekkere plek geworden. Ik geniet ook van mijn eigen kamer met kasten van Ikea.

marga zei

Eind goed al goed zullen wij maar zeggen. Je hebt een pracht jaar achter de rug en veel leuk werk voor de komende winter. Dus vervelen gaat het niet worden. Helemaal goed toch.
Groeten
Marga

Corina zei

Prachtige foto's! Knap hoor hoe je je tegenslag weet om te zetten naar zoiets moois. Ik wens je een plezierige winter met veel handwerkinspiratie!

Wilma Kuin zei

Oh wat herkenbaar!! Ik snap je verhaal meteen.
Hoe leuk is het dan om je mooie handwerken te laten zien. Wat zal je genoten hebben....

Hannie de Beer zei

Ondanks je beperkingen heb je toch kans gezien om er een bijzonder jaar van te maken! Maar nu wel even pas op de plaats!

Petra zei

KNAP Joke :-) !

Sylvia Kaptein-van Meijer zei

Prachtig allemaal weer Joke, fantastisch borduurwerk. Miste je wel bij het OEQC in Maastricht...
Groetjes Sylvia Kaptein

feltfree på Åsly zei

Prachtig

Tony zei

Jou blijft ook niets bespaart nu weer aan je handen. Ik ben benieuwd naar de beugel.Leef met je mee,Tony

Jessie zei

Wat een mooie expositie, nu heb je eer van je werk!
Sterkte met je handen, hopelijk komt het goed.

petronella zei

Geweldig al deze ontwikkelingen, ook je atelier wordt prachtig, ik ben ook wel bezig maar laat het nog wel zien. Veel succes!

Helena zei

Hej Johanna, såg att du skulle medverka på ett event på Växbo Lin. Jag skulle så gärna kommit men jag kunde tyvärr inte. Hoppas att du hade en bra dag och att det kom många besökare för att titta på dina fina bonader. Hör gärna av dig om/när du ska visa dem igen. Då kanske jag kan komma. Med vänlig hälsning Helena Petersson Falun.

Gerlily zei

Wat heerlijk allemaal voor je Joke. Fijn weekend.

Sabine.v zei

mooie kunstwerken en bedankt om dit moois met ons te delen. Laat de stress nu maar eens los.XXX

Mary zei

Wow, all the needlework you do is amazing. Mine is way simple! The new one you are doing with the weaving is beautiful. I love the colors.
How neat that you have been having shows. That is wonderful.
Have a great weekend.

Chris zei

Wat hingen ze daar MOOI!!

mieke zei

Er hangen mooie stukken.
Iedere dag bee ? dat is toch alleen tijdens de tentoonstelling geweest , mag ik aannemen ?!?!

zenuwpees zei

Wat een pracht die handwerken van jou groetjes Marie-Claire