woensdag 22 mei 2013

Ik wil iedereen heel hartelijke bedanken

voor alle goed wensen, wat een leuke thuiskomst was dat .

Heb leuke ontmoetingen gehad in Holland , maar daar zal ik eerdaags wel eens over gaan schrijven op mijn vrienden blog, nu wil ik eerst even tot rust komen en wat tijd besteden aan het mannetje en de kat.
 
Ze zijn er achter gekomen, dat ik totaal geen vitamine D had, en dat daar de vermoeidheid vandaan kan komen .

Helaas aan de anderen dingen kunnen ze niets meer doen, moet hier proberen een fysiotherapeut te zoeken, wie gespecialiseerd is in een bepaalde massage techniek, waar ik dus een hard hoofd in heb, ben de hele morgen al bezig geweest, heb nu nog 2 opties, hoop dat die terug bellen.

Tot volgende week liefs joke

15 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Fijn dat je een heerlijk tijd hebt gehad. Jammer dat er dan niet meer uit bekend is.
Hoop op een zonnige zomer, zodat je vitamine D wat opgekrikt kan worden.
Succes met het vinden van goede massage.
Groetjes Frederika

Chris zei

Welkom thuis!! Lekker in je eigen honk, dat is toch ook altijd weer fijn. Hoop dat het aanvullen van de vit. D een goed effect zal hebben. Dagdag, knuf van mij.

Mon jardin en ik zei

Fijn om weer thuis te zijn denk ik. Hoewel het altijd toch een beetje dubbel blijft.
krijg je nu vitamine D injecties, ? Dan zou je je snel wat minder moe moeten voelen en dan kun je vanzelf ook meer hebben. Wel erg naar dat ze je verder niet kunnen helpen.
Kram
Anje

Jeanny zei

Dat zal toch ook goed voelen om weer thuis te zijn!
Hoop dat je een therapeut vind die je kan helpen.
Liefs

tiny zei

Fijn dat je weer thuis bent, en doe het nu eerst maar eens even aklm aan, en geniet van je DH en Simba. Krijg je injectie's? of moet je gewoon een pilletje nemen voor je vitamine D . Hopelijk dat je vermoeidheid dan wat weg gaat. Groetjes en misschien tot ziens. Tiny

Hilda zei

Hoi Joke, Ik had al verwacht dat je weer thuis was. Je zult binnenkort wel zien. Ik ga ervan uit dat je bij de Vit D3 ook calcium krijgt. Dit zit bij elkaar in. Mocht je last van je nieren hebben overleg dit dan goed met je arts. Het wordt ook aangeraden om extra omega erbij te nemen. Dit laatste wordt niet vergoed. Wat betreft fysiotherapeuten ga shoppen. Goede therapeuten zijn moeilijk te vinden.Succes ermee

Hannie de Beer zei

Welkom thuis! Hopelijk vind je de goede therapeut ?
En vitamine D haal je vooral uit de zon en buitenlucht! En laat je ook maar meteen op magnesium nakijken, een tekort hiervan zorgt ook vaak voor vervelende klachten. Sterkte met alles!

Guusje, zei

Fijn om weer thuis te zijn. Ik hoop voor je at de vitamines gaan helpen tegen de vermoeidheid en je toch een therapeut kan vinden die je kan helpen.

Monica zei

Alsnog gefeliciteerd, wat zag jij er toen schattig uit. Hoop dat je snel je D binnenhaalt en dat dat helpt, groetjes

mieke zei

Lekker weer thuis.
Vit.D tekort. Veel naar buiten dus.
Heb je ook iets van pilletjes of spuiten gehad ?
Ik hoop dat je snel een FT kunt vinden.
grtjs Mieke

Tony zei

Hallo Joke, fijn dat je weer thuis bent ik heb je gemist. Groetjes Tony

Lida zei

Ja als je dat ontbeert wordt je echt doodmoe, dus meis, gauw slikken of prikken en opknappen en misschien wordt je dan ook weer wat soepeler! Hielp wel bij mij een paar jaar terug! Geniet van alle leuke dingen, knuffel
Lida

baukje zei

Zoek de zon op maar dat zal niet altijd een voudig zijn!!!!! Hier is het regen wat de klok slaat!!!

Janny de Roo zei

Blij dat je weer op je "stekkie"zit. Het valt mij op dat een heleboel mensen denken dat je gemakkelijk en voldoende vitamine D uit de zon en buitenlucht haalt. Helaas is dat op een bepaalde leeftijd (50+) niet meer zo en moet je extra bijslikken. Ik doe dat ook al enige jaren.

groetjes en liefs, Janny

Willeke zei

Ha Meis, je bent er weer.
Ik gebruik ook sinds mijn ziekte, Vit D. (met Calcium) Ja daar in Zweden heb je natuurlijk een korte zomer, kan ik mij best voorstellen dat wij als Hollanders niet genoeg Vit D kunnen opbouwen want dat zit ook in het licht (net als E)

Gelukkig zijn daar pillen en poedertjes voor!
groetjes, en lekker nagenieten van al je belevenissen!