zondag 17 februari 2013

Even over de schoonmaak

nu moeten jullie niet denken, dat alles van zijn plaats gaat, !!! dit is mijn tijd dat ik gewoon elke dag wat doe,en de kasten leeg haal, en wat weg kan, gaat weg, naar een goed doelen. Maar is Angus thuis, dan haalt hij alles er weer uit, en dan gaat het weer terug in de kast.

Het is hier echt, als de kat van huis is, dansen de muizen om tafel, grinnik.
Tot volgende week groetjes Joke


Even dit: zoals jullie misschien zullen merken, kan je op mijn site alleen nog maar met je Google account  antwoorden, ik krijg zoveel anoniem binnen, dat ik even wil kijken of dit aan mijn account ligt, sinds ik dit op mijn anderen web-sites heb gedaan, blijf ik van dit verschoond. Ik wil namelijk , geen robot instellen, ik hoop dat jullie toch blijven komen.

24 opmerkingen:

Jeanny zei

Dat moet eens af en toe gebeuren, lekker door de kasten gaan en "schoon schip" maken;-)
Lieve groet.

Simonne Valenberghs zei

Ik doe dat ook zo ,alles op zijn tijd eens een beurt geven en eens wat weg doen, maar bij mij staat veel van mijn dochter want die heeft een klein huisje en veel spul soms heb ik goesting om dat weg te doen maar ze zal wel eens groter gaan wonen hoop ik.
Ik wens je nog veel kuisplezier en een fijne zondag.

Willy zei

Dat pak je slim aan Joke ;)
Fijne zondag,

GRANNY'S HOUSE zei

Dat herken ik, ik heb er ook zo een rondlopen hier, je wil niet weten wat voor onzin er hier in de berging staat ;-)

Groetjes
Ines

quiltvitrine zei

Grappig, het verschil van opruimen tussen jullie. Maar wel lekker als je alleen thuis bent en zo bezig bent. Het ruimt zo heerlijk op. Sinds de brand in de flat ben ik ook begonnen met overtollig spul aan het opruimen. Succes met opruimen.

Je hebt groot gelijk omdat zo in te stellen. Het is zo vervelend dat overladen wordt met spam. Ik heb er ook last van. Ik kijk het nog aan, maar als het teveel wordt dan ga ik het ook zo instellen. Het is niet anders.
Fijn weekend en groetjes,
Renske

feltfree på Åsly zei

Het is toch ook heerlijk om dat op je eigen manier en in eigen tempo te kunnen doen.
Fijne zondag Frederika

petronella zei

Flink hoor!! Fijne zondag!

Berkeboom zei

Veel succes met de schoonmaak. Herken het met terug zetten.
Hopelijk is het zo opgelost. Groetjes Gré

Liesbeth Wessels zei

Als ik het goed begrijp kun je alleen opruimen als je man er niet is. Dus eerst je man (tijdelijk) het huis uit en dan de troep ! groeten van liesbeth

Chris zei

'Simba' blijft lachen, zo te zien. Als hij nou maar geen nekverzakking krijgt of zo. Misschien kan hij wel een beetje helpen met opruimen, haha. Angus is nu op weg. Heerlijk voor hem. Is het een beetje goed weer daar? Sterkte maar met al het werk en opruimen en af en toe lekker de voetjes van de vloer hoor!

Hans Hegeman zei

Ook zo'n last van anonieme reacties. Goed idee om de anonieme reacties te weigeren.

marga zei

Af en toe moet dat gewoon en als dit bij jou het moment is gewoon doen. Het is ook wel eens lekker om op te ruimen en wat weg te doen.
Dan ben je klaar als het buiten warm en mooi wordt en kun je er dan met volle teugen van genieten.
Groeten
Marga

AnitaS zei

Ik ben gerustgesteld. Ik was al bang dat je alles van zijn plaats ging halen. Fijne dag.

Tineke Bolleboom zei

Niet te veel weg ruimen hé
Tineke
bollies53.blogspot.com

Mon jardin en ik zei

Tja, dat is zo herkenbaar Maar meestal ben ik zelf het probleem. Alle ik de rommel niet meteen weg breng ( container,kringloop e.d.) heb ik de neiging om het toch wer terug te leggen. Kan mezelf slecht de deur uit sturen om bv. Vasaloppet te doen.
Doe je best en werk niet te hard.
Kram
Anje

Jane in Wales zei

Angus lijkt op mijn schoonzoon, alles weer uit de zakken de kast weer in. Succes met je schoonmaak!

Paula zei

bij ons is het net anders om, sinds we kleiner zijn gaan wonen hoor ik de hele dag dat ik dingen weg moet doen. maar ik ga toch geen hobby spullen weg doen. Sinds vorige week is er een nieuw kast gekocht moet alleen nog in elkaar en dan heb ik meer op berg ruimte, ik ben er erg blij mee. ik heb een fijne werk plek gekregen.

marijna zei

Dan kun je lekker even je gang gaan en flink aan het opruimen! zou ik ook eens moeten doen!

marijna zei

Dan kun je lekker even je gang gaan en flink aan het opruimen! zou ik ook eens moeten doen!

Guusje, zei

O wat goed om alles goed schoon te maken en op te ruimen. En slim om dat nu te doen. Ok doe dat ook even elk aar het ruimt meteen heerlijk op.

Janny de Roo zei

Wat zou ik ook graag de geest krijgen om dat werk te doen, maar mijn werkhormonen zijn nog niet zover.....haha. Die kat blijft me intrigeren hoor....

Monica zei

hi hi, lekker ruimen....
Wat google account betreft: dat heb ik ook een tijdje gedaan en na een periode gewoon weer alles open gezet, nu krijg ik niet meer dan een of twee spams, dat is te overzien

Elma zei

Wat een herkenbaaar probleem, opruimen en toch alles weer in de kast belanden.

Petra zei

Hallo Joke, komt het einde al in zicht van je schoonmaak of ben je afgeleid door je prachtige handwerkjes? Dat gebeurt mij nog wel eens :-) Fijn weekend, liefs, Petra