vrijdag 8 mei 2015

Ben met een nieuw Zweeds project begonnen

deze keer oude kerst patronen, De eerste patronen,  die ik heb gevonden zijn van 1932 en 1934. Ook dit paneel zal ongeveer weer 2 meter worden.


En ja jullie zien het goed heb een nieuwe frame,  Cor heeft alles gedaan, (Spinnerij) om het voor elkaar te krijgen dat ik een nieuw frame heb gekregen , dus ben weer een gelukkig mens en kan weer borduren. Dank je wel Cor voor alle moeite die je hebt gedaan.

Ben weinig op pad, want zoals jullie misschien nog weten, ben ik in januari gevallen , en had een open scheenbeen, 4 keer naar de dokter geweest, fotos gemaakt, kreeg een infectie 10 dagen aan de antibiotica, maar op die plek begon een hematoom. Mijn huisarts zei maar steeds: geduld hebben, maar we zijn nu meer dan 15 weken verder en mijn geduld was dus op, want het doet goed zeer, en ja je moet gas geven met dat been, dus als ik een dagje weg ben geweest, kan ik een paar dagen niet op of neer met dat been.

Nu kreeg ik een brief van mijn huisarts dat ik door verwezen word naar een orthopeed, maar dat kan zeker wel 3 maanden duren! Nu we wachten maar weer af.

Fijn weekeinden allemaal, Groetjes uit een regenachtig Zweden


13 opmerkingen:

 1. Wow, weer een grote uitdaging, beterschap met je been!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt een mooi paneel. Succes en beterschap. Ik hoop dat het snel gaat. Ik zit hier al meer dan 4 maanden te wachten op een oproep van een optometrist.
  groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Joke, heel veel plezier met je project. Wat naar van je been. Kan me voorstellen dat je daar moedeloos van wordt. Beterschap en sterkte en natuurlijk een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een PRACHTIG nieuw werkstuk.. veel borduurplezier!! .. en goede beterschap en een fijn weekend gewenst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat wordt weer een prachtig werkstuk, fijn dat je een nieuw frame hebt. Beterschap e sterkte met je been. Rust houden, dus borduren. Fijn weekend uiteen eindelijk iets warmer Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Joke geweldig, dit gaat weer een heeeeel.... mooitje worden, ben nu al verliefd.
  Groetjes van huis tot huis Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Joke, wat vervelend van je been, ik wist het niet en wat raar dat het zo lang duurt voordat de specialist dit ziet. Geluk bij een ongeluk: je kunt nu heerlijk borduren en dat is heel fijn. Sterkte en liefs
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi borduurwerk weer Joke, en dan maar even rustig aandoen. groetjes Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi, dat borduurwerk .
  En een prachtig raam, volgens mij.

  Die 4 maanden, weer mooi na de zomerstop.
  Het moest niet mogen. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Joke. Het ziet er goed uit. Dat je met een frame kunt werken. Maar het wordt mooi. In Nederland klagen ze over de wachttijden maar in Zweden is het niet veel beter, of nog erger. Sterkte ermee. Groetjes Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig dat je een nieuw frame hebt. Het ziet er weer prachtig uit je nieuwe werk. Ik heb mezelf eergisteren ook de atitch smart cadeau gedaan omdat ik het borduurwerk niet meer goed vast kon houden. Ik ben er nu mee aan het stoeien hoe het beste te werken. Wat naar van je been ik moet zeggen dat ik dat gemist heb. Ik wil je heel veel beterschap en sterkte ermee wensen. Ik hoop dat je wnel naar de orthopeed mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig Joke! Vervelend van je been.Zit het in je bot?Pfff... Zelf heb ik mijn arm gebroken. kan geen kant op met 1 arm. Mijn man moet me aan en uitkleden en het huishouden overnemen. Troosten we elkaar maar. Een arm van mij op je schouder.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank jullie wel voor jullie bezoekje en voor het achterlaten van een berichtje,en ik wens jullie allemaal een fijne dag toe.

Thank you for your visit
Tack för ditt besök
Merci pour votre visite
Gracias por su visita