zondag 7 april 2013

Vooorjaar!!! vergeet het maar!

het sneeuwt weer, nu jullie mogen het weten, we hebben er een beetje genoeg van, ziet er mooi uit, maar daar houdt het dan ook mee op.Fijne zondag allemaal groetjes Joke

31 opmerkingen:

baukje zei

Oh wat erg!!!! Wat duurt de winter toch lang dit jaar. Bij ons in frankrijk ook hoor.

Quibi zei

Oh, Joke, sneeuw hebben wij niet meer, naar het is nog steeds enorm koud.
Ook wij zijn het helemaal zat!! Laat nu toch eindelijk de lente maar komen!

Annelies zei

Ik hoop dat het snel beter wordt. Fijne zondag !

Rina zei

Ook wij wachten op het voorjaar. De mist is hier nu net opgetrokken en de berichten zijn zonnig voor vandaag. Vannacht was het wel de koudste aprilnacht ooit.

AnitaS zei

Geweldige plaatjes. Maar een mens wil nu toch wel eens warmte. Daar wachten we hier ook nog op.

Jeanny zei

Mooie plaatjes, maar het wordt toch wel eens tijd voor de lente, ook voor jullie!!
Fijne zondag en lieve groet.

Jessie zei

Joke hier is dan wel geen sneeuw, maar koud is het ook nog. Nergens is ook maar een groen knopje te zien, wij balen net zo! Fijn weekend.

Irene zei

Dit soort plaatjes verwacht je in december en januari - nu kijk je uit naar kleine blaadjes aan de takken...Wij hebben gistermiddag buiten thee gedronken, in een heel beschut hoekje, maar toch;;; even ervan genieten. Het valt me op dat de kleine tête ä tête narcisjes er al wel zijn, maar met heel korte stengeltjes. Koud en droog!
Ik wens je snel veel voorjaar!

Jane in Wales zei

O, nee toch, alweer!! En ook niet een paar vlokjes zie ik. Wij hebben geen sneeuw, maar het vriest nog steeds, en met de wind uit het oosten is het berekoud!

Tineke Bolleboom zei

Jammer joh. maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het ook zat ben, maar de zon schijnt hier en de knoppen aan de bomen beginnen langzaam te schuiven, ik kijk ze bijna uit de bomen, en als je buiten loppt zie je ook heel langzaam de natuur ontluiken, kleien plantjes komen tevoorschijn, heel voorzichtig alsof ze denken,,, kan het al,,, of kruip ik nog een poosje weg
In dec, stonden er nog rozen te bloeien, dus misschien verschuiven de seizoenen ook wel stiekem, nog even geduld, maak het intussen gezellig om je heen en geniet van een fijne zondag
Tineke

Wilma Kuin zei

Oh nee,... bah!! Nog steeds geen lente,..

mieke zei

OOoohh wat jammer is dat.
Inderdaad heel mooi, nu maar hopen dat de zon snel warm genoeg is, zodat het weer kan smelten.

Hier is het net herfst !
Alles is droog en dor.
We zitten te wachte op voorjaar met regen!
Regen heeft natuurlijk ook niemand zin in, maar het is heel hard nodig.

Gisteren naar Rijswijk geweest met mijn 2 zussen.
Veel gezien, 2 foto's gemaakt !
En een paar lapjes gekocht.
Fijne zondag, grtjs Mieke

Mon jardin en ik zei

Oh Joke wat erg dat je weer sneeuw hebt. Het is hier ook koud en het regent en is grijs en triest. In de tuin gebeurt wel van alles maar het is bijna een maand later dan andere jaren. Vandaag hebben we 5 graden en droog. En dan woon je in Frankrijk. Het is in heel west en noord Europa goed mis met het weer. Veel sterkte .
Kram
Anje

feltfree på Åsly zei

Ja, Joke dan hebben we het hier nu inderdaad beter voor elkaar. Hoewel gisteren zijn er nog weer wat sneeuwvlokken voorbij bijgekomen.
Ik ben het nu ook wel zat hoor.
Ik zie wel jullie een staalblauwe lucht hebben, wie weet...?

groetjes Frederika

Hans Hegeman zei

Ach, het komt vanzelf wel.

Hannie de Beer zei

De lente komt beslist! Je kunt niet alles hebben hé ,jullie wonen in een prachtig landmet schitterende natuur en het weer... ?
Toch een fijne zondag!

Marrie-jette zei

Vanmorgen voor het EERST dit jaar in de zon gezeten en het was heerlijk!Nu zit ik weer in huis met de kachel aan,ook heerlijk,maar wat verlangen we naar de zon he?

Gera zei

Oh Joke, wat een sneeuw weer!! Ik vind het een prachtig gezicht! Is dit jullie uitzicht?
Jullie zorgen goed voor de vogels!

Wij hebben vanochtend even buiten gezeten. Het was nog behoorlijk koud, je zag wolkjes van je adem, maar o, wat was het lekker in het zonnetje.

Groetjes, Gera

Tony zei

Hallo Joke, Het weer in Nederland was niets maar het kan nog slechter zie ik wel. Maar het zal wel beter weer worden, hoop ik, en dan ben je het weer vergeten. Groeten Tony

GRANNY'S HOUSE zei

Jakkes, ik zal wat warm water naar je toe sturen, misschien helpt dat.
Hier was het heerlijk vandaag, lekker zonnetje en voor het eers een redelijke aangename temperatuur, dus wie weet......

Knuf Ines

Willeke zei

Ach gut.a.gut..kan me voorstellen dat je het zat bent. Als het voorjaar hier komt, stuur ik het gelijk naar je door.

Daniëlle zei

Kan het me helemaal voorstellen joh, hier was het vandaag schrikken want de zon liet zich zowaar even zien en het kwam richting de 10 graden C!! Maar ja, het is hier weer veel te droog, zal bij jullie niet het geval zijn als de boel smelten gaat. Liefs, Daniëlle

Corina zei

Het duurt wel erg lang deze winter ja, het levert wel prachtige plaatjes op, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je uitkijkt naar de lente. Hier begon het er vandaag eindelijk een beetje op te lijken.

tiny zei

Ja dat kan me me heel goed voorstellen dat je er nu wel flauw van bent. Hier is het eindelijk iets warmer. Groetjes Tiny

Shirley zei

En dan roepen de geleerden dat de aarde opwarmt. "Waar dan? ", vraag ik me af??

Mary zei

I can't believe how much snow you have. I think ours is all gone. There was a lot of piles that had dirty snow. It is finally getting warmer. I have some crocus blooming. Watching the birds. It is so nice. It is warmer, every day.

Liesbeth Wessels zei

Jeetjes wat een pak zeg ! Hier wil ook iedereen eindelijk lente weer. Gisteren hebben we de tuin lenteklaar gemaakt. Maar er komt nog weinig uit en er komen nog geen bloemen op.De tulpen krijgen wat groene kleur, maar verder is alles nog wintersfeer, gelukkig zonder sneeuw. Ik hoop dat bij jullie de sneeuw ook gauw weggaat. We hebben zin in de lente !!! groeten van liesbeth

Lenie zei

Dit ziet er schitterend uit Joke. Ik zou de hele dag voor het raam gaan zitten.

Groetjes Lenie

Chris zei

Het lijkt wel hartje winter!!

Anny zei

Oh, Joke, ik kan begrijpen dat je het zat bent. Wij zijn er hier helemaal klaar mee. En... er komt verandering. Morgen gebeurt er iets heel bijzonders volgens de weerman op de radio: het gaat regenen! Dat is weken gelden.

Hermie zei

brrrrrrrrr, ik krijg het al koud als ikde foto's zie.