dinsdag 10 januari 2012

Breien....

Helaas geen foto meer van deze trui toen hij af was
Hier leer ik mijn nichtje Nicolette breien,
Dit is een trui voor Angus met het Alfa Romeo logo
 Ik heb veel meer truien gemaakt, maar helaas geen foto´s meer


29 opmerkingen:

Lenie zei

Johanna wat een genot om iedere dag weer op je blog te kijken naar je bezigheden en jullie wonen in Zweden. Deze truien komen mij heel bekend voor. Heb ze vroeger ook zitten breien.
Ik heb ook een weblog aangemaakt met mijn bezigheden. Misschien vind je het leuk om er een keertje op te kijken.

http://www.lverveer.blogspot.com/

Groetjes
Lenie (uit Holland)

Mary zei

The sweaters are cute You looked so cute modeling them. It is fun to see what you have done. Have a good day.

Anoniem zei

ik lig aldoor in een deuk, wat heerlijk die ouwe fotos, dann is het altijd lachen , toen waren we er van overtuigt dat dat het mooi was.
Thja ook smaken veranderen.
maar mij dag is weer vrolijk begonnen.
enne...... stel je gerust met mij is net zo vergaan!

gr ellen

Ines Draijer zei

Wat een breidoos ben jij geweest en geweldig al die foto's, ik maakte nooit foto's van mijn handwerken, eigenlijk jammer, want ik heb ook heel wat gedaan.

Groetjes
Ines

Needlework zei

dat zijn een heleboel breiwerken, knap gemaakt.
je bent op mijn blogje nog vergeten welk borduurpatroon je wilt winnen
;-)

Willy zei

Joke wat leuk om dit weer te zien. Je hebt er ook erg veel foto's van. Ik heb ook veel gebreid, maar ik kan de moed niet meer opbrengen om nog aan zoiets te beginnen.
Fijne dag, groetjes

Willy zei

Wat een prachtig gezicht trouwens die verzameling mutsjes, dat zijn heel wat warme hoofdjes.

petronella zei

Wat een leuke collectie! Ik herinner me ook heel goed de verschillende modellen, het is toch grappig dat velen van ons allemaal hezelfde hebben gedaan!Nou ik ga ook nog op zoek hoor! Fijne dag!

Jasmijn zei

Leuk he die herinneringen. Met dat ik je blogje lees komt er bij mij ook veel naar boven. Ga eens zoeken naar foto's maar ik ben bang dat er weinig meer is!
Maar mooi werk hoor.
groetjes van ons allemaal

Jessie zei

Jaren geleden was breien heel erg in, bij ons in de straat woonden we met dames allemaal van ongeveer dezelfde leeftijd. Dat was zo gezellig, samen in de tuin breien, samen zwemmen en op naaicursus gaan! Met deze dames heb ik nog steeds contact, een ervan is zelfs lid van onze club. Vriendschappen voor het leven!

Mon jardin en ik zei

We hebben allemaal zoveel gebreid, gehaakt en genaaid maar "vroeger" maakte je daar geen foto,s van Tenminste niet speciaal van een bepaald werkstuk.Zoeken dus in albums en dozen of je nog iets tegenkomt. Wel heel erg leuk je blogje.Al die truien die alleen maar groter werden. Welke breister is dat niet minstens één keer overkomen.
Fijne dag.
Anje

Miny zei

Nou dat is niet mis, leuk al die foto's ik vind dat je er nog wel heel hebt.

Groeten Miny

margaquilt zei

Jeetje zeg jij hebt wat gebreid.
En dat zijn nog stteds niet alle foto's petje af hoor.
Groeten
Marga

sylvia zei

wat leuk dat je nog fotos hebt van jezelf in de zelfgemaakte truien!!
ik heb ook heel wat afgebreid, maar of daar nog fotos van zijn.......:(.....het was in het dia-tijdperk!!!
maar leuk en herkenbaar!!!

Anny zei

Oh, ik herinner me de truien met de glitters etcnog goed, wat een gedoe was dat met al die bolletjes. Ik heb ook een Kaffe Fasett trui gebreid. Ik was meer bezig met wol uit de knoop halen dan met breien. Achteruit breien noemde mijn nichtje het die destijds een wolwinkel had... en daarvoor moest altijd gebreid worden als voorbeeld: iedereen werd ingeschakeld!

Liesbeth Wessels zei

Mooie truien hoor,vooral die grijze en dat blauwe vest. ik heb vroeger ook wel gebreid, met name voor de kinderen. Truien met opgemaasde of ingebreide kabouters, etc. Ook Noorse sokken. Maar ik ben mijn breivaardigheid kwijt. groeten van liesbeth

Antje uit Urk zei

Ooooh, Joke, Wat fantastisch, en wat veel! Jij kunt ook alles! En zo prachtig alles! Ik geniet! En ga je weer eens breien?
groetjes uit Urk,

Lida zei

Nu ik heb ook gebreid, meestal de trui op de breimachine en dan er iets op gemaasd met de hand, maar zoveel als jij, nee dat zal mij niet lukken! Wat goed zeg als je zelf je truien kan ontwerpen! En ja wol plaats je soms voor verassingen, kan krimpen en rekken! Je bent wel erg goed en vlug als je in twee weken zoveel mutsjes kan breien! Fijne dag, knuffel
Lida

Hannie zei

Wat leuk,dat je nog deze mooie foto's had! Misschien ga je toch nog weer beginnen met breien?
Een leuk project de mutsje. Een vriendin van me deed ook mee.

qm zei

dat is mooi om zo terug te zien.
Ik heb nooit foto's gemaakt van mijn werken. Was zelf niet zo blij om op de foto te komen.maar had er wel foto's van kunnen nemen. Niet aan gedacht.
groetjes Anneke

AnitaS zei

Jouw handjes hebben ook nooit stil gestaan he. Ook ik heb veel truien gebreid, maar bij het dikker worden vond ik ze niet meer staan.

Janny de Roo zei

Dat had ik vroeger zo vaak met genaaide kleding.....brrrr, maar
Joke, die zwart/witte trui stond je geweldig mooi !
groetjes, Janny

Inge zei

Leuk, die breifoto's, vooral de eerste. Zulke truien heb ik ook gebreid. Jeetje wat een werk was dat, maar ik vond het gaaf om te doen en de truien waren schitterend!
En die zwart-witte sjaal heb ik dankzij jou (jij stuurde mij de wol) ook, maar omdat het hier zo'n suffe winter is, heb ik hem nog steeds niet om gehad. Nou ja, hij loopt niet weg hè.

Groetjes,
Inge

Anoniem zei

Heerlijk hè die ouwe creaties, ik heb er ook niet veel foto's meer van. Ook ik vindt het nu leuker om alleen kleine dingen te breien zoals een sjaal of een schouderwarmer.
Irene

Hilde zei

Schitterend hé, die zelfgebreide truien, zo zie je ze niet in de winkel.

Shirley zei

Wat een herkenning allemaal , die bovenste trui lijkt van Anni Blatt wol, gierend duur, maar o zo zacht. Heb ook heel wat truien om mijn conto staan, breide ook veel tijdens luisterlessen op school :-).

mieke zei

Leuk die gebreide truien.
Ik zal mijn foto's ook eens nakijken!
Ik heb er tig gemaakt, voor het hele gezin.
Ik heb er niet 1 meer.

foekie's fashion zei

Leuk hoor dat je ook je breiwerken laat zien, je hebt er heel wat gemaakt zeg en nog hele mooie ook, groetjes van Joke

Chris zei

Ik heb genoten van je mooie foto's en van de truien. Die zwart/witte, dat was toen écht mode. Zó leuk. Ik zat ook steeds in de knoop met mijn 'visjes' waar ik de wol om heen wond. Toch was het wel leuk om een keer te doen.
Dagdag.